Kreditkort. Norwegian kortet. Danmarks bedste kreditkort!

kreditkort

Danmarks nok bedste kviklån - Årets kviklån 2017 ✅

Få et gratis kreditkort sammen med lånet

Bank Norwegian - Få kviklån til lave renter!

Krav til tilbuddet: Kreditkort min. 20 år  - Lånet min. 23 år - Ingen RKI.

Kviklånet

Lån 5000 - 400.000 kr.

Gratis Kreditkort

Op til 6 ugers gratis kredit!

De bedste fordele!

Optjen point til gratis flyrejser!

Andre populære kviklån lige nu

Bank Norwegian kortet - Danmarks bedste kreditkort!

Danmarks bedste kreditkort er også et bonus- og fordelskort, som giver dig mulighed for hel- eller delvis gratis flyrejser jorden rundt! Brug kortet overalt når du handle, det er ganske gratis at bruge bonuskortet - både i Danmark og udlandet.

Hvis du betaler en rejse med kortet, får du automatisk gratis rejseforsikring med i købet! Du har automatisk op til 6 ugers rentefri kredit, når du betaler med kortet - så det er helt gratis!

Bedste kreditkort i Danmark

Norwegians bank i Danmark, Bank Norwegian, er nu klar med Danmarks bedste kreditkort, hvor du samtidigt optjener point, som du kan bruge til hel- eller delvis gratis flybilletter. Du får også kredit på minimum 5.000 kr, når du bestiller kortet her.

Nu lanceres et VISA-kort, hvor det er muligt at samle Cashpoints, som kan bruges til at betale for flybilletter. Danmark bedste kreditkort er gratis, både at få, og bruge - bestil kortet nu, og start med at samle points til din næste gratis flyvetur!

Hvordan fungere kreditkortet

Det er ganske simpelt, brug kortet til alt hvad du handler, indkøb i Bilka, cigaretter i kiosken, on-line shopping osv. Hver gang du handler, betaler du blot med kortet, så optjener du points til hel- eller delvis gratis flyrejser. Du har altid 45 dage gratis rentefri kredit på dit kort - så kortet kan også fungere som en gratis kassekredit. Det er de færreste steder man kan få en gratis kredit!

 

Spar op til ferien hele året
Kreditkortet er uden årsafgift og alle varekøb er gebyrfrie, så brug kortet til alle dine fremtidige indkøb - ganske gratis!

Ved at bruge Danmarks bedste kreditkort får du:

Op til 20% CashPoint-optjening hos Norwegian
1% CashPoint-optjening på alle varekøb – du sparer op til din næste ferierejse hele året!

Fordele & Fakta med Danmarks bedste kreditkort:

  • Op til 45 dages gratis kredit - Det betyder at det du køber med kortet, har du op til 45 dage, før du skal betale tilbage.
  • Op til 75.000 kr. i kredit - Man kan søge en kredit på mellem 5.000 og 75.000 kr., kreditgrænsen fastsættes ved ansøgningen.
  • Gratis rejse- og afbestillingsforsikring - Betaler du din næste rejse med kreditkortet, skal du ikke tænke på dyre forsikringer!
  • Gratis kontanthævninger i bankautomat - Modsat de fleste andre kreditkort, er det gratis at hæve kontanter i bankautomater!
  • Gebyrfri brug på alle varekøb i både ind- og udland - Det koster ikke noget gebyr at bruge kreditkortet når du handler!
  • Vælg din egen pinkode - Når du modtager kortet, går du blot ind på hjemmesiden, og så kan du vælge din egen pinkode.
  • Nem overførsel af penge - Du kan overføre penge fra kortet, direkte ind på dit dankort, og omvendt, hvis du ønsker det.
  • Ingen årsafgift - Det koster ikke noget af have kortet, modsat de fleste andre kreditkort

Hvad koster det at bruge dit kreditkort - udover de op til 45 dage, du kan bruge gratis?

Renten er 19,99%. Hvis kreditten er 15.000 kr, udnyttes 100% og afvikles som et lån med en løbetid på 12 måneder, udgør de samlede omkostninger: kr 1.673 . ÅOP er 21,93% og samlede tilbagebetalte beløb er: 16.673 kr. Fortrydelsesretten er 14 dage.

 

Her er en lille kort video, hvor du kan se hvorledes nogle af Norwegians fly ser ud - glæd dig til din næste gratis flyvetur!