Hurtige lån. Lån på 2 minutter

Ansøg på 2 minutter, få svar - og penge på kontoen i dag eller senest i morgen (på hverdage).

hurtige lån

"Økonomi går ikke ud på at spare penge, men på at bruge dem klogt"

Thomas Henry Huxley

Hurtige lån er blevet muligt i takt med internettet. Nu sætter man sig blot med sin mobil, eller foran computeren, så popper alle låneannoncerne frem. Det er vores forskellige behov, der afgør hvilket lån, der er det bedste for den enkelte.

Her kan du se de forskellige muligheder af de hurtige lån, og afgøre hvilket, der passer bedste til din situation. Alle de udvalgte lån, vi har valgt at have på siden, er kendetegnet ved, at du får svar på din ansøgning med det samme. Lånet skal samtidigt udbetales samme dag, så de står på din konto efter maksimum 24 timer.

Hurtige lån er for mange mennesker, noget som kan være rigtigt vigtigt. Det er nemlig ofte sådan, at behovet for at låne penge, opstår når man mindst venter det. Det betyder, at man som regel har behov, for pengene her og nu - og ikke om 3 dage.

Du udfylder blot en ansøgning, gennemlæser tilbuddet, og acceptere tilbuddet med NEM-ID, så overføres pengene til din konto. friagent.dk har samlet en oversigt over de bedste steder, det er muligt at låne penge her og nu.

Vi har gennemgået udbydere på forskellige faktorer, og er endt op med en anbefaling, som du kan læse mere om her på siden. Vi opdatere dagligt siden, så du er sikker på, at du får de helt rigtige renter og informationer omkring lånene og de forskellige betingelser. Det mener vi nemlig, er den eneste rigtige måde at gøre det på.

Nyttig information når du vælger de hurtige lån

Det er fuldt forståeligt, at du har brug for et hurtig lån. Grunden til, at de fleste tager et kviklån, er ofte fordi, at der lige pludselig er opstået et behov ganske uventet. Det kunne for eksempel være, at din hund er blevet syg, og skal til dyrlægen. Det kunne også være en masse andet, hvad end det er, så kan du altid finde de hurtige lån her på siden.  Der er dog altid nogle ting, som du skal vide, når du bevæger dig ud på lånemarkedet.

Hvis du står og skal bruge penge her og nu, kan det være være svært, blot at gå ned i din bank, for at få et hurtigt lån. De fleste af bankerne, kræver både sikkerhed og dokumentation for, hvad pengene skal bruges til.

Ofte går der en uge eller mere, før det er muligt at få lånet igennem, hvis din bank vil accepterer din ansøgning, det ser vi desværre tit, de ikke bare sådan gør.

Til gengæld er det en god ting, hvis du vælger internettet, til at finde de hurtige lån, at sende flere ansøgninger i denne situation. Det koster dig nemlig intet at få et tilbud.

Når du har fået 3-4 tilbud på de hurtige lån, bør du gennemgå dem alle meget nøje.  Check ÅOP, oprettelseomkostninger, mulighed for indfrielse før tid og så videre, så er du klar til at vælge det lån, der passer dig bedst. 

Det er 100% gratis og uforpligtende at sende en ansøgning, og det skal du selvfølgelig benytte dig af. Hvis du har udfordringer med at blive godkendt til pengene, det ene sted, kan det det sagtens være muligt et andet sted. Så vores råd er, altid sende mindst 3 ansøgninger.